Sunday, 22 January 2012

TERHARU...

ASSALAMUALAIKUM....


 Nie kisah mase aku sakit kat asrama... entah kenape tibe2 jer aku sakit perut sangat2... aku ingatkn biase2 jer.. rupe2 nyer gastrik... aku tak tahan sgt2.. tibe2 mate aku mengalir... ramai orang tgok... malu... hehe.. kawan aku paling caring si ummil atiqah ngan siti nabilah... huhu... then ade sorang bodak f1 nie dtg kat aku.. name die farah adha... huhu.. die taye aku macam2.. aku just angguk n geleng jer... cian die.. tak dilayan.. yelarh.. aku tgh sakit.. tapi bodk tu caring abis larh... si ummil nie plak suruh aku mkn ubt.. aku nie dh larh anti ubat.. nk jge perasaan kwn nyer psl aku pon telan larh cecair tuh... wekkkkk !!!!!!!!! hanya ALLAH saje yg tahu betape seksa nyer aku mkn ubt gastrik tuh... huaaa... tak mau sakit agi... then leps uh aku pi klinik... aku kne enjet.. adoiiii !!!!!!! cakit larh !!! aku dpt ubt yg paling teruk yg tak pernh aku rse.... betape pahit+ter0k nyer ubt nie... aku tak sanggup... mkn pedas cikit un kwn aku tak bg.. hwaaa... nk nangis :( ... tp memey dh nangis un.. huhuhu... memg sekse btol mkn ubt nie.. TAK SUKE !!!!!! aku sayang kwn2 aku yg caring nie... luv u all !!! muaahhhhh.... <3


No comments:

Post a Comment